Sıkça Sorulan Sorular

Çocuk ile her zaman açık bir iletişim kurulmasından yanayım fakat bazı özel durumlarda farklı yaklaşımları da kullanabiliyorum. Örneğin; Çocuğunuza “Hadi parka gidiyoruz.” diyerek uzmana getirmeniz doğru bir yaklaşım değildir. Çocuğun yaşına uygun bir açıklama yapılabilinir. Ancak çocuğunuz ile ilgili durumun detaylarını bilmediğim için seans talep formunu doldurursanız, duruma göre sizi en kısa sürede arayıp bilgilendireceğim.

Psikolojik danışmada gönüllülük önemli bir esastır. İlişkiniz ile ilgili destek alma ihtiyacı içindeyseniz, siz bireysel psikolojik danışma alabilirsiniz. Sistemik yaklaşım ile görüşmelerimi yaptığım için eşiniz de ilk başlangıç süresi içinde katılabilir veya katılmaz ise sizinle yapacağımız bireysel psikolojik danışma ile yaşam doyumunuz ve kişisel farkındalığınıza fayda sağlayabileceği için tek başınıza da gelebilirsiniz.

İlişki yaşadığınız kişi ile danışma süreci için başvurabilirsiniz. Özellikle evlilik öncesi danışmanlık almak veya süregelen ilişki kalitesi ve doyumu açısından faydalı ve etkili bir deneyim olacağına inanıyorum.

Boşanma süreci taraflar ve varsa çocuk için önemli ve değişim içeren ve zincirleme reaksiyonlara yol açabilen, farklı bir deneyimdir. Bu süreçte destek almak size ve çocuğunuz için faydalı olacağını düşünüyorum.

Evet, tarafımla yapacağınız görüşme seansları ücretlidir.

Aşağıdaki eğitim/seminer talep formunu doldurup, gönder butonuna basarsanız. Sizi en geç iki gün içerisinde arayıp, tarih ve zaman, vd. detaylarla ile ilgili bilgilendireceğim.

Daha fazla desteğe mi ihtiyacınız var?

Aklınıza takılan sorular ile ilgili iletişime geçiniz.

İletişime Geç

Herhangi bir şey sormak ister ya da danışmak isterseniz bana yazabilirsiniz.